Aktuelt

Computopic søger PHP-udvikler med Linux skills (DevOps) - Er det dig?
28. september 2018

Vi søger endnu en udvikler med erfaring indenfor: PHP, HTML, CSS, Javascript. Læs mere her!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
GDPR - EU's Persondataforordning
18. maj 2018

Om en uge træder GDPR i kraft – og det betyder nye øgede krav til hvordan man som virksomhed, skal forholde sig til personfølsomme data. Læs mere om hvilke tiltag vi har taget for at sikre os og vores kunder.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Computopic søger PHP-udvikler med Linux skills - Er det dig?
9. februar 2018

Da vi har fået endnu mere travlt på kontoret, søger vi endnu en udvikler med erfaring indenfor: PHP, HTML, CSS, Javascript, (og gerne også ASP.NET, C#, .NET). Læs mere her!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Computopic søger Projektleder!
30. august 2017

Projektlederen skal stå for al daglig drift i forbindelse med et kendt bookingsite, blandt andet: Strategi, økonomi, udvikling og support, herunder koordinering af eksterne IT-udviklere, marketing, herunder Google Adwords, øvrig annoncering og artikler på sociale medier.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Open Source Days 2017
27. marts 2017

I marts deltog vores vores kundeansvarlige sammen med ledelsen i Open Source Days i København og vores Salgs- og Marketingchef, Lasse Stensby Baasch holdt oplæg om vores brug af Open Source og om vores historie fra startup-virksomhed til en stor spiller på det offentlige marked.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Nyt Outlook SMS-Plugin!
22. august 2016

Med Computopics nyeste Outlook SMS-Plugin er det endelig muligt at sende og modtage SMS’er direkte fra Outlook på en nem og overskuelig måde. Samtidig er det muligt, at sende påmindelser via SMS om aftaler oprettet i Outlook-kalenderen.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Velkommen til Lise og Klaus!
12. april 2016

Vi har netop fastansat Lise Bonde og Klaus Bruselius Jensen som vores nye kundeansvarlige for vores kundeportefølje i henholdsvis den offentlige og private sektor. Lise og Klaus er ansat for at bevare vores gode relationer til vores mange eksisterende kunder.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Computopic opkøber sms-factory!
28. oktober 2015

Med opkøbet af SMS-virksomheden sms-factory konsoliderer Computopic sin position på det danske SMS-marked. sms-factorys brand er nedlagt og de eksisterende kunder er allerede flyttet over på SMS-administrations-systemet, Gruppe-SMS.dk i Computopic-regi. Vi regner med at den øgede omsætning står mål med købsprisen og vi glæder os over at kunne servicere endnu flere glade kunder.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Årets bedste online undervisningsmateriale!
23. marts 2015

Nationalt Videncenter for Historie- og Kulturarvsformidling har kåret vinderen af den nyindstiftede pris 'Årets bedste gratis online undervisningsmateriale i historie'. I et skarpt felt blev det 'Skole200' der overbeviste dommerkomiteen med et formidabelt online undervisningsunivers. Computopic har udviklet det online planlægningsskema til Skole200, som har vundet stor anerkendelse.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Ballerup, Egedal og Furesø indgår rammeaftale
3. december 2014

Rammeaftalen er indgået med IT-Forsyningen, som er sammenlægning af Ballerup, Egedal og Furesø Kommuners IT-drift og -support. Aftalen giver alle institutioner og afdelinger i de tre kommuner adgang til Gruppe-SMS.dk og Computopic's SMS Gateway. I forvejen er Furesø Bibliotek glade brugere af systemet og med aftalen vil alle kommunernes afdelinger nu få let adgang til kommunikation med både borgerne og ansatte.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Konference om medlemsengagement
30. september 2014

I dag taler vores Administrerende Direktør, Kim Baasch om succesfuld anvendelse af SMS som kommunikationsmiddel i større medlemsorganisationer. Det foregår på en konference om Medlemsengagement på Nationalmuseet, hvor også Manu Sareen og Anders Ladekarl fra Røde Kors taler.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Thisted Kommune indgår kommunal aftale
23. april 2014

Aftalen sikrer hele organisationen adgang til Gruppe-SMS.dk og Computopic's SMS Gateway! I forvejen er Thisted Bibliotek glade brugere af systemet og med aftalen vil alle kommunens afdelinger nu let kunne kommunikere med borgerne.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Computopic Camp
- Internt seminar!
3. april 2014

10 mand fra Computopic drager af sted på kursuscenteret Birkedal på tre dages internt seminar i smuk natur, med dejlig mad og herligt og veloplagt selskab!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Køge Kommune indgår kommunal aftale
24. marts 2014

Computopic har netop indgået endnu en kommunal aftale! Denne gang er det Køge Kommunes mange afdelinger, der via Gruppe-SMS.dk kan kommunikere med medarbejdere og borgere på en let og billig måde. Velkommen til!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Velkommen til Jesper Kierkegaard!
7. marts 2014

Vi vil gerne, helt officielt, byde Jesper Kierkegaard velkommen hos Computopic! Jesper begyndte hos os den 1. december 2013 og varetager opgaven som vores nye systemadministrator. Vi håber at Jesper vil få en lang karriere hos os!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Mobile World Congress i Barcelona
4. marts 2014

I sidste uge deltog Computopic's ledelse på Mobile World Congress i Barcelona! Messen bød på masser af inspiration og nye gadgets og vi fik afholdt en masse møder med både leverandører og kunder og vi er nu fyldt med inspiration og virkelyst!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Syddjurs Kommune indgår kommunal aftale
7. januar 2014

Vi holder ikke helt fri mellem jul og nytår… Således kan vi byde Syddjurs Kommune velkommen blandt vores mange offentlige kunder. Vi glæder os til et inspirerende samarbejde! Det bliver et godt nytår!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Odense Kommune indgår kommunal aftale
18. december 2013

Computopic har netop netop indgået en kommunal aftale med Odense Kommune! Således har man i Odense sikret sig den bedst mulige kommunikation med byens borgere. Velkommen til!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Computopic 15 år! - Jubilæumsreception.
20. november 2013

I dag er det Computopic's fødselsdag, hurra, hurra, hurra! 15 år fejrer vi her på kontoret! Alle er velkomne på fredag hvor vi holder stor jubilæumsreception fra kl. 14.00-18.00. Vel mødt!

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Region Syddanmark indgår kommunal aftale
28. oktober 2013

Vi redder nu også liv i Region Syddanmark! En ny regionsaftale betyder, at alarmcentralen nu benytter Gruppe-SMS.dk til at alarmere førstehjælpere på øerne og andre steder med langt til lægehjælp. 21 SØNDAG viser hvordan.

Kim Baasch

Adm. direktør

+
Validering af mobilnumre til Nem-SMS
28. august 2013

Computopic indgik i juli 2013 en aftale med Digitaliseringsstyrelsen om at validere mobilnumre tilmeldt NemSMS. Det er vores opgave at sørge for at mobilnumrene valideres, så SMS'erne sendes til de rette borgere.

Kim Baasch

Adm. direktør

+