SMS-gateway

Lige ned i lommen!

Med en professionel SMS-gateway kan du komme i kontakt med dine brugere, dine ansatte, dine medlemmer eller dine kunder lige med det samme. Uanset hvor de befinder sig. Du rammer lige ned i lommen på dem og kan få respons med det samme. Med vores direkte opkobling til de danske teleselskaber kommer beskederne frem med det samme. Med flere alarmcentraler blandt vores kunder er det tvingende nødvendigt og man kan i øvrigt følge beskedernes vej på vores administrationssite, SMS-admin.dk. Vores gode referencer vidner om kvaliteten.

Med fuld API til vores SMS-gateways er det muligt at integrere vores løsning direkte i et eksisterende fagsystem. Vores SMS-gateway er blandt andet integreret i nedenstående systemer.

Måske har du brug for SMS-administrationssystemet, Gruppe-SMS.dk? Læs mere her.

Der er fri telefonsupport alle hverdage fra 8.00-17.00.

Kom i gang

Værd at vide

Afsendernavn

Afsendernavnet er det, der står som afsender når man modtager en SMS. Med en professionel SMS-gateway kan man anvende bogstaver, så afsenderen eksempelvis vises som: Biblioteket.

Forvalgskode

Forvalgskoden er det første ord i den SMS en bruger sender for f.eks. at tilmelde sig en service, og er det der identificerer hvor SMS'en skal sendes hen. Den kaldes også for et keyword. Forvalgskoden kan eksempelvis hedde: BIB.

Applikationskode

Applikationskoden er det nummer som brugeren sender sin SMS til. Det vil typisk være et 4-cifret nummer, eksempelvis: 1910. En applikationskode kaldes også tit for en shortcode.

SMS-admin.dk

Sammen med SMS-gatewayen får alle kunder adgang til SMS-admin.dk, som er et avanceret statistik- og trackingsite. Her er det bl.a. muligt at søge efter udsendte SMS’er og se leveringsrapporter på disse.

API

Der er en fuld API, hvilket gør det muligt for andre systemer, at udføre handlinger direkte. Fagsystemer, eksisterende administrationssystemer og databaser kan integreres direkte med SMS-gatewayen således, at alle data opdateres automatisk. Kontakt os, for at få tilsendt vores API.

Referencer

Se vores referenceside for at få et overblik over vores mange glade brugere. Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en kontakt til en af vores kunder, som gerne fortæller om SMS-gatewayens mange fortræffeligheder.

Priser

1-vejs

DKK 300,- /måned eks. moms

Send SMS

1 Afsendernavn

Outlook SMS plugin

Mail til SMS

Adgang til SMS-admin.dk

Bestil nu

2-vejs

DKK 750,- /måned eks. moms

Send SMS

1 Afsendernavn

Outlook SMS plugin

Mail til SMS

SMS til Mail

Modtag SMS

1 Forvalgskode

Overtaksering / Mobilbetaling

Adgang til SMS-admin.dk

Bestil nu

Spørgsmål?

Lad os se på det sammen.

Har du spørgsmål til produktet, eller behov for noget helt specifikt, så kontakt os og lad os sammen finde en løsning til dig.

Kontakt os

Har du brug for et avanceret SMS-værktøj?

Læs om Gruppe-SMS

Udvidelser

Måske kan dit projekt udvides med andre af vores produkter

DKK 150,-
/måned eks. moms

Tilføj et afsendernavn til f.eks. en anden afdeling eller service.

Bestil nu
DKK 150,-
/måned eks. moms

Tilføj en forvalgskode til f.eks. en afdeling eller service og opdel din trafik.

Bestil nu

SMS til udland

DKK 300,-
/måned /land eks. moms

Er du blevet international? Så kan du tilføje adgang til et eller flere lande.

Bestil nu

Andet?

Det kan vi også!

Har du flere behov, så kontakt os.

Vi kan det meste.

Kontakt os